Images-loading

tyresVećina kupaca kupuje autogume a da nema potpune informacije o različitim karakteristikama koje su svojstvene svakom tipu pneumatika tj. autoguma, kao i da li ti pneumatici odgovaraju njihovom vozilu i njihovim vozačkim navikama.

Bez obzira na model Vašeg vozila , pneumatici utiču u velikoj meri na ponašanje i upravljivost vašeg vozila, komfor u vožnji, kao i na potrošnju goriva .

Iz tih razloga Vam naš Audi servis stoji na raspolaganju za svaki savet u odabiru najprihvatljivijeg rešenja za Vaše vozilo.

Pored prodaje pneumatika vršimo usluge ugradnje (montaže i demontaže) kao i balansiranje guma na potpuno novim uređajima.

Ukoliko u ponudi nemožete pronaći odgovarajuću gumu za Vaše vozilo, pošaljite nam upit u vezi karakteristika ,roka isporuke i cijene za istu.

Osim originalnih Audi aluminijskih felni u ponudi je i veliki izbor aluminijskih felni svjetski poznatih proizvođača RC,OZ,MSW ..

Kad birate aluminijske felne za Vaše vozilo, prije same narudžbe ,slobodno nas kontaktrajte vezano za informacju o karakteristikama , rasponu rupa i ET-a za Vaš automobila ,kao i ocijeni i vremenu isporuke iste.